Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tréningek - Szakmunka képes leírás - Szakmunka - szakképzés.tlap.hu
részletek »

Tréningek - Szakmunka - Szakmunka - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakmunka.tlap.hu » Tréningek - Szakmunka
Keresés
Találatok száma - 8 db
Conforg kft

Conforg kft

A Conforg Oktató és Tanácsadó Kft. 1997-ben alakult. Célunk, hogy felkutassuk, összegyűjtsük, feldolgozzuk a gazdasági élet résztvevői számára nélkülözhetetlen új információkat, megkeressük azokat, akik magas szinten rendelkeznek ezekkel az ismeretekkel, és az adott információt eljuttassuk oda, ahol azokra a leginkább szükség van, ahol az átadott ismeretek a legnagyobb hasznot hajtják. Ezzel a tevékenységünkkel kívánjuk elősegíteni, hogy a gazdaság szereplői saját területükön a lehető legtöbbet profitáljanak az általunk közvetített információk felhasználásából.

Ingatlanközvetítés gyakorlati oktatás

Ingatlanközvetítés gyakorlati oktatás

Cserven Gábor ingatlanközvetítő-oktató és tanácsadó, 12 éves szakmai tapasztalata alapján állította össze a képzéseket, és tartja tréningjeit. Szemináriumok, kihelyezett tréningek, egyéni tanácsadás, és coaching. Minden fejlődni vágyó ingatlanos megtalálj a neki megfelelő személyre szabott képzési formát.

Karrier-tanácsadas diplomásokak

Karrier-tanácsadas diplomásokak

Állást keresel? Pályát módosítanál? Nem tudod, mit tanulj? A hatékony önmenedzselés titkát keresed? Jó helyen jársz, Joó Zsuzsanna karrier-tanácsadó oldalán. Megértelek, ha elégedetlen vagy. Sem az iskola, sem a tanáraid, sem a szüleid, barátaid nem tudnak hatékonyan és szakszerűen segíteni, hiába az igyekezetük...

Pressinform

Pressinform

A Pressinform 1981-ben alakult, és ezzel a hazai piac kétségkívül legrégebbi és egyik legtapasztaltabb ügynöksége. Olyan VIP események médiamunkáit szervezte, mint George Bush amerikai elnök 1989-es, II. Erzsébet angol királynő 1993-as magyarországi látogatása vagy Közép-Európa nyolc köztársasági elnökének 1995-ös keszthelyi találkozója. A 80-as évek közepétől az ügynökség egyre több multinacionális cég piaci bevezetésében, corporate és marketingkommunikációs, consumer és media relations tevékenységében közreműködött (pl. DHL, Reemtsma, Mars Inc., Philips, Motorola, Xerox, Danone, S.C. Johnson, Beiersdorf, DuPont, Dell, Mobil Oil, Friesland, Kotányi - sokuknak még ma is dolgozunk)...

Profiltrainig

Profiltrainig

Naprakész szakmai tudás, egyedülálló módszertani ismeretek, minőség és felelősség. 15 éve sikeresen működő tréningcég, mely 1999-től 100%-os magyar tulajdonban Profil Training néven vált ismertté a piacon. Ma a Profil Training bevételét és partnerkörét tekintve Magyarország első 20 vezető tréning cégének egyike. A Profil Training egyedülálló szerepet tölt be az egyedi tervezésű tréningprogramok piacán, mind a vállalati munkacsoportok funkcionális képzése (vezetés, ügyfélszolgálat, értékesítés, trénerek), mind a vezetők részére tervezett egyéni fejlesztő programok területén. A cég történetében mérföldkőnek számít a Tanult tehetetlenség (Seligman) elméletének hazai és üzleti körülményekre történt adaptálása, melyet 2005-től vezettünk be a piacra, mai nevén MQ - Mentalitás Teszt és Fejlesztő Programok.

Sándor Eszter

Sándor Eszter

Mentális felkészítés, és ingyenes leckék, amik garantáltan megváltoztatják az álláskeresésről és az álommunkahelyről alkotott nézeteidet. Vigyázat! Gondolkodásmód formáló anyagok, csak azoknak javasolt letölteni, akik szeretnek gondolkodni! A fejben ?ottlevés? nem egy állandó képesség, ha nem tudjuk, hogy mi és hogyan zajlik bennünk a mélyben. Ezért kell ezen folyamatosan dolgozni, és megismerni ennek mechanizmusát.

Tesk Tanácsadás

Tesk Tanácsadás

Tesk Tanácsadó Kft. Komplex hr szolgáltatásokat kínálunk, egyszerű online hirdetéstől a fejvadászatig. Szolgáltatásaink között megtalálja a toborzási megoldásokat, munkaerő felvételt, teljes körű munkaerő-közvetítést, munkaerő kölcsönzést bérlést.

Vezető számára: üzleti coaching

Vezető számára: üzleti coaching

Magyari Éva üzleti coaching szolgáltatást kínál ügyfelei részére, hogy jóból kiváló vezetőkké váljanak. A cégvezetőknek sok dilemmájuk, gondjuk van, melyeket nem tudnak megosztani sokszor senkivel sem. Az üzleti coach segítségével végig gondolhatják ezeket, olyan megoldásokat találva végül, melyekre a coach-csal folyatatott beszélgetés nélkül nem találtak volna rá. Az üzleti coach nem receptet, hanem új tudást ad és egyben mozgósítja coaching partnere intuícióit.

Tuti menü