Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szobafestő Szakképzés képes leírás - Szakmunka - szakképzés.tlap.hu
részletek »

Szobafestő Szakképzés - Szakmunka - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakmunka.tlap.hu » Szobafestő Szakképzés
Keresés
Találatok száma - 3 db
Illessy Sándor Szakközép- és Szakiskola

Illessy Sándor Szakközép- és Szakiskola

Az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola diákjai és tanárai nevében sok szeretettel köszöntöm honlapunk látogatóit. Mint nevünkből is kiderül, érettségire felkészítő szakközépiskolai és szakmai végzettséget adó szakiskolai osztályaink vannak, valamint a felnőttoktatásban szakközépiskolai esti tagozatos képzés is folyik.

Szobafestő - okj tanfolyam, képzés

Szobafestő - okj tanfolyam, képzés

Szobafestő - Az új Országos Képzési Jegyzék (okj) tanfolyamainak, szakképesítéseinek, képzéseinek bemutatása. Szobafestő tanfolyamok, Szobafestő képzés, Szobafestő vizsgakövetelmény modulok. A Szobafestő szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása.

Szobafestő tanfolyam

Szobafestő tanfolyam

A szobafestő tanfolyam célja hogy a végzett hallgatók ismerjék a festék típusokat azok felhasználási lehetőségeit. Ennek birtokában önállóan tudják előkészíteni a festendő felületeket, alapozó és fedőrétegeket felvinni valamint díszítő elemeket, mintákat készíteni. Mindezt nemcsak új falfelületen, hanem felújítandó felületen is. A felújító munkákat szakszerűen a felület, a hibák és festés igényeinek megfelelően végzi. A festendő felület ismeretében képes pontos anyagigán kiszámítására. A szobafestő tanfolyam elvégeztével munkáját az érvényes munkavédelmi szabályok ismeretében azok betartása mellett képes végezni...

Tuti menü